Come change the world with us

Fulfilling jobs

in cutting-edge biotech

together with talented and supportive colleagues

Direct to Latest vacancy Learn more about RiboPro

        Or scroll down for more info

0 vacancies to apply for directly
0 new vacancies coming up in next 3 months
0+ great colleagues are happy to work with you

People are key to our company’s success. If you are interested in becoming part of our team and have expertise in developing and/or producing high performance mRNA products, send your CV and motivation letter to info@ribopro.eu or apply for one of the open positions listed below:

– Currently, there are no open positions. A position in sales will open soon.
– Currently, there are no internship positions.

 • Recently filled vacancies

  Vervuld: Vacature Productie & Lab technician/laborant

  RiboPro is per direct opzoek naar een nieuwe collega die er enthousiast van wordt om met de nieuwste technieken een hoogwaardig biotech product te maken. Het gaat specifiek om het produceren van transfectie-ready messenger RNA (mRNA) met behulp van gepurificeerde enzymen.

  RiboPro is een serviceprovider die klanten binnen de academie en industrie voorziet van op maat gemaakte (m)RNA-producten en advies. mRNA is een opkomende technologie, die zich recent in de context van vaccinatie bewezen heeft. Daarnaast heeft mRNA de potentie om de grootste uitdagingen op het vlak van geneesmiddelen, sustainable voedselproductie en ecologie op te lossen. RiboPro ontwikkelt deze toepassingen niet zelf, maar maakt deze mogelijk door klanten snel en betaalbaar hoogwaardige en innovatieve mRNA producten te leveren.

  Jouw rol

  Als Production Technician ben je een belangrijke spil binnen dit proces. Je werkt aan de kleinschalige productie van RiboPro (m)RNA-producten in grote getalen. Je doet dit aan de hand van SOPs voor de manuele productie en via geautomatiseerde productie met een robot. Je hebt een uitdagende, breed georiënteerde baan waarbij je aan het product werkt van begin tot eind. Denk hierbij aan (de planning van) de productie, zuivering, kwaliteitscontrole en de verzending. Hierbij is het secuur, doch efficiënt, werken en duidelijk rapporteren een must. Verder ben je een stabiele factor binnen het lab en zorg je dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt.

  Wat zit in er voor jou?

  We bieden een dynamische job; RiboPro is een groeiende startup en daardoor zal je naast de bovengenoemde hoofdtaken betrokken worden in het verbeteren van SOPs en het meewerken aan lopend onderzoek naar de verbetering van producten/ productieprocessen. Bij RiboPro zijn we ervan overtuigd dat we producten leveren die baanbrekend onderzoek mogelijk maken welke de wereld zullen verbeteren. Deel jij deze visie en wil je hier graag aan deze dankbare missie bij te dragen? Solliciteer dan nu!

  Wie zoeken wij?

  Heb je ervaring als allround laborant/technician binnen de academie of de industrie? Dan heb je een streepje voor. Verder herken je jezelf in de volgende competenties:

  • Je bent verantwoordelijk en hebt het tevredenstellen van klanten hoog in het vaandel staan
  • Je bent gedreven; we werken met een klein team. Aanpakken zit bij ons in het bloed en zoeken iemand die zich hierin kan vinden.
  • Accuraat: Je kunt secuur werken, dag in dag uit, aan de hand van SOPs. Je hebt oog voor detail, maar op een efficiënte manier.
  • Je bent goed in plannen
  • Je ben communicatief sterk; je zult veel samenwerken met het hoofd van de productie
  • Je bent stressbestendig in drukke perioden
  • Je hebt ervaring met moleculairbiologische technieken zoals (RT-)PCR, gel-elektroforese, UV-VIS spectroscopie, ligaties/restrictie digesties, cloneringen, transformaties en transfecties.
  • Idealiter heb je ook ervaring met de productie van enzymen in bacteriële systemen, de kwantificatie van geproduceerd eiwit en het runnen van een PAGE-gel/Western blot.
  • Gevoel voor automatisering/techniek is een pre. Hiermee bedoelen we niet dat je moet kunnen programmeren, maar dat je vaardig bent met computers en niet terugschrikt van een technisch project.
  • Minimaal een HLO-diploma of Life Sciences richting moleculaire biologie of biochemie
  • 3 of meer jaar werkervaring als laborant, technician of vergelijkbaar binnen de academie, farma of biotech
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  Arbeidsvoorwaarden:

  • Basis salaris: €2600 bruto per maand.
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week. Flexibele start/eindtijden.
  • 25 dagen vakantie per jaar, 8% vakantiegeld.
  • Flexibel vrij nemen.
  • Reiskostenvergoeding (OV, of 19t p.k, max, 75 km per dag)
  • Werklocatie: op het Pivot Park in Oss, Brabant

  Vanaf wanneer:

  Per direct. De vacature wordt idealiter voor eind Mei ingevuld.

  Solliciteer nu via LinkedIn of stuur je CV en motivatiebrief naar info@ribopro.eu. Op dit emailadres kun je ook terecht voor vragen. Wacht niet langer en neem contact op!

Do you have questions?
Get in touch!